Ventetid i Kvænangen

Siden 2016 har Øystein arbeidet med å sette musikk til Liv Saltnes’ diktsamling Titingtanker. Resultatet er sanger av høy kvalitet hvor Livs sterke poetiske stemme smelter sammen med Øysteins fengende melodier. Vårt sterke, og av og til problematiske, forhold til naturen og årstidene står sentralt både i dikt og melodi. Dette er hans debut som låtskriver, men han har allerede opparbeidet seg et kjent navn regionalt som sanger, kordirigent og tenor i Vokal Nord.

 

– Diktene hennes er for gode til å havne i en skuff og bli glemt

Helge Stagnes

Daniel Wikslund har alltid latt seg inspirere av naturen i sitt arbeid som musiker. Han er Sveriges nordligste riksspelmann og har flere ganger gjestet Nord-Troms.

Med røtter i henholdsvis Nordreisa og Tornedalen, har både Øystein og Daniel utviklet seg til å bli to fremragende representanter for Nordkalottens mangfoldige musikalske kulturarv. Tirsdag 6. juni er de sammen på scenen igjen når de gjester Kvænangsbotn Grendehus med konserten Ventetid, og med seg har de kontrabassist Mats Dimming, som også var med i nevnte Rallar og Bus.

 

Konserten er et samarbeid mellom

Bilderesultat for kultnett

Logo-kvenkultursenter.bmp

 

Paaskiviikko 2017 er støttet av

kulturraadet_logo.png

tfk_logo.jpg