Tjyvstarter Paaskiviikko i Skibotn

 

Skibotn kven- og finneforening åpner dørene på Hottigården, en tidstypisk kvengård i nordenden av Skibotn/Yykeänperä like ved den gamle Markedsplassen (Markkina), når de nå inviterer til et historisk musikktreff den 4.-5. juni, dvs. helga før Paaskiviikko går av stabelen.

Musikktreffet er tiltenkt (amatør)musikere som driver med kvensk og finsk musikk- eller de som har lyst til å lære mer om denne musikken. Målet med treffet er å spre kunnskap om- og vekke interesse for kvensk og finsk musikk, samt dra i gang et arbeide for å utvikle dette videre.

Det hele går i korte trekk ut på at deltakerne samles, presenterer det de kan og lærer av hverandre over to dager i unike omgivelser på Hottigården.

Per 23. mai er det 8 påmeldte til musikktreffet, men det er plass til flere! Dersom du eller noen du kjenner har lyst å delta, eller ønsker ytterligere informasjon, ta kontakt med Bjørnar Seppola på tlf +47 951 81 732 eller send en e-post til bjseppola@hotmail.com. Kvenlandsforbundet vil være behjelpelig i forhold til reise og opphold for deltakerne!

Det vil også være fri adgang for publikum, kaffesalg og muligheter for allsang på kvensk og finsk.