Studietur for KvääniÄänii

KvääniÄäni

Halti kvenkultursenter har fått støtte til prosjektet Kieliaalto – kvensk språkbølge. Det er et prosjekt som inneholder flere kvenske språktiltak rettet mot både barn og voksne. Ett av tiltakene er en studietur for medlemmene i KvääniÄänii.

Målet med reisen er blant annet å sette koret i kontakt med andre som synger på kvensk eller meänkieli, høste ideer og erfaringer, bygge nettverk og styrke samholdet internt.

Studieturen går til Pajala i Tornedalen (Sverige) den 7.-9. september. Her skal KvääniÄänii blant annet møte koret LauluVoima (sangkraft). Dirigent Astrid Kruukka og Gun Olofsson fra LauluVoima setter sammen et dagsprogram for korene. Det legges også opp til andre språk- og kulturaktiviteter på turen.

Påmelding
Påmeldingsfrist for studieturen er torsdag 23. august. Det er plass til 16 deltakere, og de som har vært med i KvääniÄänii det siste året vil følgelig ha fortrinnsrett. Egenandelen er satt til kr 500,-, noe som blant annet inkluderer reise, opphold og frokost. Øvrige måltider må den enkelte dekke selv.

For ytterligere info og påmelding, kontakt dirigent Tove Raappana Reibo på tlf +47 913 40 920 eller e-post trr[a]kvenkultur.no