Tradisjonsmat fra Nord-Troms
kr 385
Tradisjonsmat i Nord-Troms er en nyutgivelse av heftet Mat og Tradisjoner i Nord-Troms som opprinnelig ble gitt ut av Hermod Larssen.
Boka er utarbeidet sammen med han, frem til han brått døde i Mai 2017. Den ble deretter fullført av øvrige samarbeidsbedrifter: Kirstis hjemmelagde. Catering Reisa – Det lille Bærkokeriet på 69º Nord, ihana, Johs. H. Giæver AS, Bios As, Reisa Skinnprodukter- Håndverk innen skinn, pels, klede og smykker, og Henriksen Gjestestue As. Foto, tekstbearbeiding og trykk er gjort av Jan R Olsen Foto.
En vakker og smakfull bok med lokal mathistorie og hele 260 oppskrifter fra Nord-Troms! Opprinnelig samlet inn på begynnelsen av 90-tallet fra befolkningen som fortsatt husket og kunne dele. Her finnes tradisjonell kjøttmat, fiskeretter, bakverk, supper, desserter, drikker og ost. Alt presentert med vår hverdag og natur som kulisser.